Ellen Johansson

Välkommen
Wow! För nästan tre år sedan publicerade jag, vad jag trodde, skulle bli mitt sista blogginlägg någonsin. Men nu är jag här igen! Samma person, bara fler år på nacken och flera erfarenheter rikare. På något sätt så är jag nervös att börja med det här igen. Även fast jag har gjort det förr, så känns det nytt på något märkligt sätt. Men, jag har bestämt mig, och jag är mer taggad än någonsin på att starta upp en blogg igen!
 
Nu tänker ni säkert, vem är du? Jo, mitt namn är Ellen Vilma Lovisa Johansson och jag är 17 år. Jag går andra året på gymnasiet, där jag läser samhällsvetenskapsprogrammet. Även om samhällsprogrammet täcker upp en del av mina intressen, så finns det vissa bitar som saknas - nämligen smink, mode och skönhet. 
 
Enda sedan barnsben har jag älskat färg och form. Många har garanterat sett, och ser mig fortfarande, som en kreativ tjej. Mode, men framförallt smink, är ett sätt för mig att uttrycka mig själv på. För att bakom varje "makeup look", så finns det en ambition men framförallt en viss känsla. Och det är väl kanske därför jag börjar blogga igen, just för att skapa och förmedla en viss känsla?
 
Så, vad kommer ni då att få ta del utav här på min blogg? Ni kommer framförallt få ta del utav mina guldkorn bland sminklådorna, favoriterna i garderoben men även tips på skönhetsprodukter, så som hudvård. För mig är det även viktigt att jag fortfarande förblir jag, och inte någon tjej som berättar ytligt om hennes skönhetsfavoriter. Därav kommer jag att försöka vara så personlig här på min blogg som jag bara kan, vilket resulterar i att ni kommer få ta del av min vardag samt mina åsikter och tankar. 
 
Jag hoppas och tror på att ni kommer vilja följa med mig på min resa genom livet, och under resans gång tror jag och hoppas på att ni kommer få lära känna mig bättre!  
 
 
(Bloggen är förresten fortfarande under uppbyggnad.) 
Blogg.se

Lycka till med din nya blogg!

Anonym

Åhhh vad kul att du ska börja blogga igen😍

Svar: Jag är glad att du tycker det, haha!<3
Ellen Johansson

Anonym

Omg can't wait för mer tips inom smink och skönhet😋 Btw älskar att du börjat blogga igen😍

Svar: <3
Ellen Johansson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress